Promoties

Op verschillende tijdstippen van het jaar bieden onze leveranciers u mooie promoties aan, zoals bijvoorbeeld bedden in einde reeks.

Lees meer

Bedden in promotie

Matrassenoutlet in Kontich

Elke maand een matras in de kijker tegen -20%, het hele jaar door niet te missen promoties op bedden, matrassen en lattenbodems, showroommodellen…

Lees meer

Matrassenoutlet in Kontich

Matrassenoutlet in Wilrijk

Bij de aankoop van een nieuw bed of een nieuwe matras gaat u niet over één nacht ijs. We bieden het hele jaar door showroommodellen en matrassen aan tegen wel -50%!

Lees meer

matrassen in promotie

Boxsprings in promotie

De aankoop van een bed of matras neemt vaak een hele hap uit uw budget. Een goede nachtrust mag dan wel onbetaalbaar zijn, dat betekent niet dat uw bed dat ook moet zijn. Naast onze scherpe prijzen bieden we daarom vaak niet te missen promoties aan.

Boxsprings in promotie

De scherpste prijs vindt u hier

De aankoop van een bed of matras neemt vaak een hele hap uit uw budget. Een goede nachtrust mag dan wel onbetaalbaar zijn, dat betekent niet dat uw bed dat ook moet zijn. Naast onze scherpe prijzen bieden we daarom vaak niet te missen promoties aan.

Het hele jaar door regent het bij 1000 matrassen kortingen. Kijk gauw naar onze algemene promoties, misschien scoort u de matras of de boxspring van uw dromen nu in promotie.

Matras van de maand

Naast onze bedden- en boxspringpromoties hebben we ook altijd een matras van de maand tegen -20%.

Breng dus zeker een bezoekje aan een van onze showrooms om uw matras uit te testen.

Daarnaast vindt u nog tal van extra promoties in onze winkels in Kontich en Wilrijk. Ga snel eens langs, misschien vindt u wel de perfecte boxspring in promotie!

Meer weten?

Voor meer informatie in verband met onze promoties, vul vrijblijvend het contactformulier in of bel naar 03/828 04 74 (Wilrijk) of 03/449 00 03 (Kontich).

Waarom kiezen voor 1000 Matrassen?

  • Apart aankoopbaar
  • Snelle & flexibele levering
  • Op maat gemaakt
  • Belgische kwaliteit