Matrassenoutlet in Kontich

Elke maand een matras in de kijker tegen -20%, het hele jaar door niet te missen promoties op bedden, matrassen en lattenbodems, en showroommodellen… 1000 matrassen is een ware matrassenoutlet waar u ongetwijfeld uw gading vindt!

Doe een tukje

Kom onze matrassen en showroommodellen in promotie ontdekken in onze winkel in Kontich. Neem uitgebreid de tijd om uw matras uit te testen, en laat u bijstaan door ons deskundig personeel. Zo bent u zeker dat  u de juiste keuze maakt en naar huis gaat met een bed of matras die u op het lijf geschreven is!

Meer info?

Wenst u meer informatie over een van onze promoties? Vul gerust het contactformulier in of bel naar uw matrassenoutlet op 03/449 00 03.

VERKOELING

Slaapcomfort tijdens de hitte dagen

Deze moltons zorgen voor de perfecte temperatuur. De basis van deze kussensloop, beschermer of overtrek is 100% katoen, hierdoor is het goed ademend en voelt het zalig aan. We hebben hier los van de moltons ook kussens en dekbedden van. De speciale technologie is ontwikkeld om de temperatuur van de bescherming gedurende de nacht actief aan te passen naar een comfortabele temperatuur. Heerlijk genieten dus, ook in deze hete tijden!!

Kortingen op alle bestellingen van Lattoflex

GOED SLAPEN IS OOK VOOR U WEGGELEGD

Hebt u rugklachten? Of wilt u net rugproblemen voorkomen? Met Lattoflex kiest u voor state of the art technologie op het vlak van slaapcomfort.

Lattoflex biedt u een ongeziene kwaliteit die uw rug verwent. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, zo garanderen we u jarenlang ligcomfort.

 

Waarom kiezen voor 1000 Matrassen?

  • Apart aankoopbaar
  • Snelle & flexibele levering
  • Op maat gemaakt
  • Belgische kwaliteit